2016-09-17 18:10:55 AMXX (admincmd) Ban: "Hermes<17641><STEAM_0:0:2011481253><>" ban and kick "weed<17643><STEAM_0:0:1215201027><>" (minutes "10") (reason "limbaj"). TITI.G1.RO -- Mod: Fun de_inferno_2x2
Daca ar fi un personaj cu acest limbaj cum ati reactiona?
![Image](http://i67.tinypic.com/2ciid5l.jpg)
Lasand prejudecatile si ipocriziile deoparte :
Daca eram pe server si mi te adresai asa cum ai facut o mai sus iti dadeam hack direct pentru limbajul malitios la adresa mea si pun pariu ca nu veneai asa cu "pieptul dezvelit" pe forum sa ma reclami ca ti am dat gag blind si kick si in cele din urma ban 10 min ??
Dar cand e vorba de Hermes pe care din cate vad il uraste toata lumea ai zis ...de ce sa nu i fac o reclamatie sa ma pun bine cu baietii ??
Il intreb pe fh si reason cum ar fi rectionat la injuriile de mai sus apropo de weed ?
In ceea ce priveste amx_demo ...Hermes data viitoare daca te mai prind ca nu faci demo inainte de a da ban ai 7 zile warn...astazi nu am de ce sa ti dau warn pe acest motiv deoarece nu asta este scopul reclamatiei de mai sus.
SFAT IMPORTANT :
Nu mai fa reguli gen camp , rush , nu mai dati lama la afk, faceti lame cu mine, nu mai scana pe toata lumea cu wcd scan decat pe CEI MAI SUSPECTI si nu pe cei care devin lideri, pentru ca data viitoare vei fi aspru sanctionat.
Limbajul pe care l ai folosit pe nick ul Hermes este ok si in limitele "legale" , incearca totusi sa te potolesti si pe celelalte nick uri , ca sa nu mai avem aceste discutii pe forum.